My Bestie KHw


 
Klikkaa kuvaa, jotta näet sen oikeassa koossa
© J. ToffiVH17-031-0532
My Bestie KHw
syntynyt 01.07.2017, Suomi
suomalainen puoliverinen, ori
174cm, ruunikko

om. Sonja.P (VRL-06588)
kasv. Kultahuisku

painotuksena kouluratsastusSukutaulu


i. Gib Dein Bestes KRJ-I
old ori m VH17-013-0057

ii. Kleines Bruder
old ori m evm

iii. Sehnsucht GER
iie. Torschlusspanik
ie. Lebenslang Freundin
old tamma prn evm

iei. Unsere Zweisamkeit
iee. Kummerspeck DEU
e. Unendlichkeit DEU
hann tamma rt VH16-011-0413

ei. Rette Mich
hann ori rn evm

eii. Remulus
eie. Saninarnia
ee. Good Intensions
hann tamma rt evm

eei. Game Over
eee. Dark Invention

Isälinja: Gib Dein Bestes // Emälinja: Unendlichkeit DEU

Sukua 1 polven verran

Ulkoisesti Bestie muistuttaa hyvin paljon isäänsä Kleines Bruder, joka oli myös musta ori valkealla tähdellä ja kolmella sukalla. Vain 165cm korkeaksi jäänyt ori periyttikin hyvin väriään, mutta myös miellyttävää luonnettaan ja kapasiteettiaan kouluradoilla. Ori omasi näyttävä liikkeet, erityisesti sen keski- ja lisätyt askellajit saivat paljon kateellisia katseita niin kotimaassaan Saksassa kuin ympäri Eurooppaa. Hyvänä periyttäjänä ja menestyneenä kouluratsuna tunnetu Kleines Bruder oli hyvin haluttu isäorii myös muilla mantereilla ja sitä voi tavata usean nykyisenkin huippuratsun suvussa. Menestyksekkään uransa jälkeen ori jäi viettämään leppoisia eläkepäiviä ja jouduttiin lopulta lopettamaan, kun se ei enää vanhuuttaan kyennyt syömään.

Pikimusta Sehnsucht sai aikanaan pienestä koostaan ja pirullisesta luonteestaan johtuen lempinimen Pikkupiru. Vain 160 säkäiseksi jäänyt ori oli luonteeltaan hyvinkin rasavilli aina varsasta aikuiseksi hevoseksi saakka. Ratsastettavuudeltaan se ei sopinut kovinkaan monelle, eikä ratsastajan yllättävä vaihtaminen tullut kuuloonkaan. Luonteestaan huolimatta Sehnsucht oli kuitenkin kapasiteetikas hevonen ja sen näyttävät liikkeet pääsivät oikeaan loistoonsa sopivan ratsastajan hypätessä satulaan. Oria käytettiin enimmäkseen lempeäluontoisille tammoille ja ori periyttikin lähinnä liikkeittään ja kapasiteettiaan.

Torschlusspanik, tummanruunikko ja 170cm korkea tamma oli hyvin raamikas ilmestys. Menestyksekkäästä ja tunnetusta suvustaan huolimatta tamma itse ei kilpaillut paljon, vaan toimi suurimman osan elämästään siitostammana. Se oli luonteeltaan miellyttävä ja lempeä, mutta se stressasi suuria väkijoukkoja niin paljon, ettei sen katsottu olevan sopiva suurille areenoille. Ilmavat ja kauniit liikkeet omaava tamma sai useamman jälkeläisen, joista suurin osa on myyty kilparatsuiksi eripuolille Eurooppaa. Pitkään elänyt tamma jouduttiin lopulta lopettamaan äkillisen ähkyn seurauksena.

Bestien emä Lebensland Freundin oli kaunis punaruunikko, 177cm korkea tamma. Se siirtyi Neumeuer Studin omistukseen, kun tilan omistajan Luke Neumeuerin sisar kuoli ja testamenttasi kolme hevostaan veljelleen. Yksi näistä kolmesta oli Flicana paremmin tunnettu vanhahko tamma, joka toimi niin käsiteltäessä kuin ratsastaessakin kuten ihmisen mieli. Se käyttäytyi hyvin lauhkeasti ja eikä kukaan voinut kutsua sitä tammamaiseksi sanan tavallisessa merkityksessä. Sopuisasta luonteestaan huolimatta Flica oli kuitenkin jäänyt sisaren sairastelun takia vähälle huomiolle ja se oli koulutuksellisesti ikäistään jäljessä, tästä johtuen tamma ei koskaan päässyt näyttämään kykyjään kilpakentillä vaan oli startannut vaativaa B:tä ja siirtyi Neumeuer Studissa siitoskäyttöön. Muutaman varsan jälkeen Flica jätettiin jo eläkkeelle ja se lopulta kuoli vanhuuden vaivoihin.

Unsere Zweisamkeit, Unssiksikin kutsuttu ori on iso, 179cm korkea mustanruunikko. Kovin paljon muuta tästä raamikkaasta ilmestyksestä ei tiedetäkään. Ori ei koskaan näyttäytynyt kilparadoilla siitto-oikeuden saatuaan ja sen omistaakin Schwarzwaldin vuoriston uumenissa asuva erakko. Ori ei ole enää vuosiin jättänyt jäljeläisiä, mutta se ei tiettävästi ole kuollut tai vaihtanut omistajaa.

Kummerspeck DEU punarautias, 169cm korkea tamma oli yksi niistä harvoista, tammoista, jotka Unssin omistaja otti vastaan. Pecky toimi harrasteratsastajan omana kullanmussuna. Tarina kertoo, että tamma ei alkuun olisi ollut mitenkään helppo ratsastaa ja kaksikolla oli paljon vaikeuksia yhteisen taipaleensa alussa. Vaikeudet onnistuttiin kuitenkin kääntämään voitoksi ja ratsukko sijoittui viimeisinä kilpavuosinaan lähes aina niissä helpoissa ja vaativissa luokissa, joihin kilpataipaleensa aikana osallistuivat. Tamma sai lopulta nivelrikon ja se päätettiin vielä kerran astuttaa ennen taivasniityille päästämistä.

Jälkeläiset


o/t. varsa
rotu
synt. 00.00.0000
e/i.


Kilpailut

Näkyvissä vain sijoitukset
Porrastettujen sijoitukset ja pisteet päivittyvät profiilisivulle


Kouluratsastus - KRJ

Web design © Rainy-Monday.net
virtuaalitalli - a sim-game stable
virtuaalihevonen - a sim-game horse